Help jij met vervoer en/of begeleiding bij de zomeractiviteiten van Gewoon Speciaal?

Woensdag 15 juni 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

Gewoon speciaal, dat is eigenlijk ieder mens. Met al onze te gekke kwaliteiten én uitdagingen. Uitdagingen die onderdeel zijn van wie we zijn, maar die niet iedereen begrijpt. Zij vinden die uitdagingen juist fascinerend. Gewoon Speciaal is er dan ook op gericht om jongeren en jongvolwassenen te helpen met het omgaan met die uitdagingen.

Sinds 5 jaar organiseert Gewoon Speciaal zomeractiviteiten voor jongeren en jongvolwassenen. Dit doen zij op vrijwillige basis. Op deze dagen werken zij niet voor de scholen, de gemeentes etc. en komt er alleen de bijdrage van de deelnemers binnen en met een beetje geluk een subsidie en een aantal donaties. Komend jaar zullen deze activiteiten losgekoppeld worden van Gewoon Speciaal en vanuit de Stichting (in oprichting) ondernomen worden.

Zij organiseren zelf alles vooraf en op de dagen zelf hebben zij ondersteuning nodig.

Wat kun je doen?

De deelnemers aan de zomeractiviteiten hebben vervoer nodig naar en vanaf de activiteit. Ook op de locatie zelf kunnen zij wel wat hand en spandiensten gebruiken.

Zij zijn eindverantwoordelijk en willen uiteraard een voor iedereen geslaagde dag neerzetten. Expertise van gedragsuitdagingen als autisme en ADHD is een pré.

Taken naast het vervoer kunnen onder andere zijn; signaleren van knelpunten op sociaal of praktisch gebied en praktische ondersteuning bieden zoals onder andere meehelpen met het organiseren van de lunch.

Meer informatie?

Heb jij net als hen een hart voor de zorg en ervan geniet je ervan om de deelnemers, die het zo hard kunnen gebruiken, een mooie dag te bezorgen? Meld je dan aan of vraag nadere informatie via: > Gewoon Speciaal | Apeldoorn Pakt Aan

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581.
Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!