Herfstmarkt bij kasteel Cannenburch

Vrijdag 22 oktober 2021

Door Redactie

Kasteel Cannenburch

Het thema van de markt is de herfst en zal aankomend weekend bij kasteel Cannenburch plaatsvinden. Allerlei bijzondere producten en delicatessen worden er verkocht. Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober is deze markt tussen 11.00 en 17.00 uur te beleven.

Herfstpracht

De markt wordt georganiseerd door Trots, dat is een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Het zijn duurzame producten en er is een groot assortiment: van droge worst tot een hippe bikini en van verse honing tot moderne woning inrichting. Er is geen versterkte muziek of enorm geschreeuw, ook geen springkussens of draaimolens. Gewoon een herfstmarkt.

Kasteel Cannenburch

Het kasteel, het bouwhuis en het park zijn op eigen gelegenheid te bekijken door middel van een audiotour of app. Kinderen kunnen kijken naar alle schilderijen die tot leven komen en rondlopen in de zolder van het kasteel. Eten en drinken zijn ook beschikbaar, te halen in de gewelvenkelder van het kasteel of bij het naastgelegen Restaurant ’t Koetshuis. Voor de markt is geen reservering nodig, de entree van de markt is gratis. Entree voor het kasteel is 12 euro voor volwassenen en voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar 5 euro.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

Elke maandag ons nieuws in de mail?