Heropening Juweliersketen Siebel

Maandag 17 februari 2014

Door Redactie

Niels Damstra

Siebel is een juweliersketen die al ruim honderd jaar bestaat. Het bedrijf werd op 21 januari 2014 failliet verklaard door de rechtbank te Amsterdam. Gelukkig was er vorige week goed nieuws. Siebel heropende 12 van 36 vestigingen in Nederland. De winkel in Apeldoorn was er één van.

Het betreft een tijdelijke heropening. De winkels zijn van 12 februari tot en met 1 maart geopend. Juweliersketen Siebel hoopt dat ze daarna een doorstart kan maken. Door de heropening kunnen klanten hun cadeaukaart van Siebel weer gebruiken. Deze waren bij een definitief faillissement waarschijnlijk verloren gegaan.

Mocht je een trouwring besteld hebben dan hoef je volgens Siebel, je geen zorgen te maken. Alle leveranciers van trouwringen hebben toegezegd om de trouwringen te leveren die zijn besteld. Hetzelfde geldt voor reparaties, Siebel zal ervoor zorgen dat klanten weer in het bezit komen van hun sieraad of horloge.

Allemaal leuk en aardig. Ik vraag mij alleen af of het geen laatste “stuiptrekking” is van een winkel die is gedoemd, net zoals vele andere, te zullen sneuvelen onder de malaise van de economische crisis. Laten we hopen op het beste, zodat Siebel een doorstart kan maken.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?