Het Wee-Wee cafe gaat op zoek naar talent!

Vrijdag 12 juni 2015

Door Redactie

Het Wee-Wee café; een plek om elkaar te ontmoeten, ervaringen en tips uit te wisselen maar ook een plek waar je emoties kunt delen. Kortom een plek waar je jezelf kunt zijn.

Graag nodigen we werkzoekenden (50 jaar en ouder) dan ook uit voor een goed gesprek in een relaxte sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee met altijd “iets” daarbij. De afgelopen maanden hebben we onderwerpen behandeld als “Hoe vergroot je je netwerk?” of “Wat doet ontslag met je?”, maar ook is het UWV een keer te gast geweest om al onze vragen te beantwoorden.

Ook staat er meestal een thema op het program. De eerstvolgende keer op donderdag 25 juni a.s. staan tussen 10.20 en 11.30 uur onze talenten centraal. Hoe kunnen we onze competenties voor en door elkaar inzetten? Met zo’n enorme schat aan kennis en ervaring die iedere maand weer bijeen is, is het WeeWeecafé dé perfecte plek voor het ontstaan van nieuwe kansen. Daarom gaan we deze keer op zoek naar al onze talenten en kwaliteiten.

Ben je 50+ en werkzoekend? kom dan langs op donderdag 25 juni a.s. en doe mee. Want samen kunnen we zoveel meer!

Het Wee-Wee café is er iedere 4e donderdag van de maand (ook in de vakantieperiode). We zijn geopend van 10.00 – 12.00 uur. Locatie: ‘De Herberg’, Deventerstraat 40.

Opgave voor deelname is niet nodig.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!