Honkballer Mike Bolsenbroek in Clubgenoten

Vrijdag 28 maart 2014

Door Redactie

Robur ‘58

In het programma Clubgenoten van Omroep Gelderland draait de aflevering, op vrijdagavond 11 april 2014, rond de honkbal professional Mike Bolsenbroek. Hij begon zijn carrière bij Honk- en Softbalvereniging Robur ’58, in Apeldoorn. Mike gooide voor het laatst in 2004 bij Robur ’58 in het eerste team. Hij heeft daarna voor verschillende Major League Baseball clubs gespeeld in Amerika. Tegenwoordig speelt Mike in de Duitse honkbalcompetitie voor kampioenstitel verdediger Buchbinder Legionare Regensburg.

Tv programma Clubgenoten

In Clubgenoten herenigt presentatrice Froukje Jansen wekelijks een bekende topsporter met zijn of haar team van vroeger. Een teamfoto is altijd het uitgangspunt voor het programma. Alle personen op de foto worden weer opgespoord en van twee van hen wordt een korte reportage gemaakt. Vervolgens gaan ze een dag op stap met de hoofdpersoon. Laten hem of haar bij de club, waar het allemaal begon de video’s zien en is er een weerzien met de rest van het team.

Opnames bij Robur ’58

Voor deze Clubgenoten aflevering zijn begin maart opnames gemaakt bij Robur ’58 in Sportpark Orderbos, Apeldoorn. Het was een indrukwekkende reünie voor de jongens die op de teamfoto staan.

Uitzending vrijdagavond 11 april

Voor het programma zijn ook opnames gemaakt in Regensburg, waar Mike Bolsenbroek nu woont en speelt. Op vrijdagavond 11 april, wordt het programma uitgezonden bij Omroep Gelderland. Mis het niet! Het belooft een mooie aflevering te worden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?