Hotel De Keizerskroon Hotel van het Jaar 2017

Vrijdag 26 januari 2018

Door Redactie

Bilderberg

Bilderberg Hotel de Keizerskroon in Apeldoorn is gekozen tot Bilderberg Hotel van het Jaar 2017. Het hotel ontving deze onderscheiding op basis
van gasttevredenheid, financieel resultaat en betrokkenheid van de medewerkers.
“Wij willen onze gasten danken voor deze mooie erkenning. Iedere dag werken we hard maar bovenal met veel plezier om hen een fantastisch verblijf te geven. We zijn heel dankbaar dat onze gasten ons daarvoor belonen met een gemiddelde beoordeling van een 8,5.”, aldus Carla Maessen, General Manager van Bilderberg Hotel De Keizerskroon.

Hotel De Keizerskroon is direct gelegen naast Paleis Het Loo, en is van oorsprong zelfs de herberg van het Paleis. Het hotel, dat 94 kamers heeft, is geliefd onder paleisbezoekers, natuurliefhebbers én de lokale bevolking dankzij haar focus op gastbeleving. Zo kunnen gasten in het hotel tips en suggesties met elkaar delen via een ideeënbord, kan je vanuit het hotel complimentenkaartjes versturen en mogen gasten wekelijks een kijkje in de keuken nemen. Restaurant Kingstreet, het restaurant van Hotel De Keizerskroon, werd eerder al uitgeroepen tot populairste restaurant van Apeldoorn.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst met het personeel van alle 17 Bilderberg hotels werd de prijs uitgereikt. “Wij zijn enorm trots op het team van Bilderberg Hotel De Keizerskroon. De medewerkers hebben het afgelopen jaar met passie en vakmanschap gewerkt, met als doel een onderscheidene beleving aan de gasten te geven. Dat is waar Bilderberg voor staat.”, aldus Alexander Barentsen, Algemeen Directeur van Bilderberg. Hotel De Keizerskroon mag zich heel 2018 Hotel van het Jaar noemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!