Hou je van koken en wil je je buren beter leren kennen? Meld je aan als thuiskok bij St. Thuisgekookt!

Woensdag 4 mei 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

Kook jij de komende tijd een stamppotje extra voor een van je buurtgenoten? Met jouw verse maaltijd maak je iemand blij die het goed kan gebruiken

Stichting Thuisgekookt verbindt buurtgenoten in Apeldoorn met elkaar door middel van een vers gekookte maaltijd. Hierdoor kunnen buurtgenoten genieten van een vers bereide maaltijd van iemand uit de buurt én gezellig sociaal contact. In praktijk zijn dit vaak mensen die je hulp ook echt goed kunnen gebruiken. Mensen die vereenzamen, die door ouderdom, ziekte of een handicap (helemaal) niet meer voor zichzelf kunnen koken of mensen die graag een praatje maken.

Wat ga je doen?

Zij zoeken Apeldoornse hobbykoks die de komende tijd graag 1 of 2 keer per week een warme maaltijd, zoals een bordje Hollandse pot, nasi of spaghetti bij een buurtgenoot langs willen brengen. Jij kookt thuis voor jezelf en brengt (tegen een vergoeding van de kostprijs, tussen de €3,- en de €6,-) een portie extra naar een vaste buurtgenoot.

Lijkt het jou ook leuk om op vaste basis voor een buurtgenoot te koken en wil je meer informatie of reageren op deze vacature?

Kijk op: Apeldoorn Pakt Aan
Of meld je direct aan als thuiskok via de website van Thuisgekookt.

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581.
Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!