Geen gangbang in Club Bugsy

Vrijdag 15 juni 2012

Door Niels Damstra

Balen voor de mensen die zich erop hebben verheugd, maar op 20 juni gaat de gangbang met twee dames (NSFW i.v.m. semi erotisch plaatje) in club Bugsy niet door. Als je de club belt om te vragen of er nog plek is, zijn ze ‘volgeboekt’. De werkelijkheid is anders.

De politie en de gemeente Apeldoorn hebben afgelopen woensdagavond de aan de Sleutelbloemstraat gevestigde illegale seksclub opgerold. De gemeente Apeldoorn heeft het pand op grond van het bestuursrecht voor onbepaalde tijd gesloten. De politie heeft drie aanwezigen aangehouden.

Medewerkers van de politie en de gemeente Apeldoorn stelden woensdagavond, na een melding, een onderzoek in op een adres waar eerder een gokkastenhandel gevestigd zat. Het pand bleek ingericht te zijn als seksclub en bar. Naast een hoeveelheid softdrugs vonden de agenten een gasalarmpistool. De drie aanwezigen zijn aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor ingesloten. De gevonden drugs en het wapen zijn in beslag genomen.

De politie en gemeente proberen met controles op seksinrichtingen onder andere te bereiken dat prostitutie en criminaliteit van elkaar gescheiden worden. In de legale inrichtingen is dit al grotendeels bereikt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!