Informatiebijeenkomst de Kap over vrijwilligerswerk

Vrijdag 15 juli 2022

Door Redactie

Er zijn veel manieren waarop je je als vrijwilliger kunt inzetten voor een ander. Stichting de Kap ondersteunt kwetsbare mensen in de thuissituatie. Wil je hier meer over weten? Donderdag 21 juli organiseert de Kap een informatiebijeenkomst voor iedereen die belangstelling heeft voor dit soort vrijwilligerswerk. De bijeenkomst start om 10:00 uur en vindt plaats in het gebouw van de Kap aan de Regentesselaan 2-B in Apeldoorn.

De Kap is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Activiteiten die vrijwilligers doen kunnen erg verschillen. Sommigen klussen bij iemand in de tuin of gaan rolstoelwandelen. Anderen doen boodschappen, brengen een bezoek aan iemand die eenzaam is of worden fietsmaatje. Maar er zijn bijvoorbeeld ook vrijwilligers die helpen bij de thuisadministratie of het ondersteunen van mantelzorgers. Er is altijd wel een vrijwilligersklus die bij jou past. Een ervaren medewerker van de Kap geeft tekst en uitleg over de vele mogelijkheden.

 Informatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk

Donderdag 21 juli, aanvang: 10:00 uur, . Locatie: Kantoor de Kap, Regentesselaan 2-B, Apeldoorn

De informatiebijeenkomst duurt ongeveer een uur. Je kunt je telefonisch aanmelden via 055 529 55 20, of door een mailtje te sturen naar info@dekap.nl. Meer informatie over de Kap is te vinden op www.dekap.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!