Inloophuis De Herberg zoekt oliebollenbakkers

Woensdag 18 november 2020

Door Apeldoorn Pakt aan

Tijdens de laatste middag-inloop van 2020 bij Inloophuis De Herberg, op woensdag 30 december, bieden zij de bezoekers graag een vers gebakken oliebol en eventueel appelbeignet aan. Hiervoor zoeken ze 2 bakkers die buiten hun oliebollen willen bakken en aan de man willen brengen. De inloop is van 13.30 tot 16.00 uur. Ze verwachten zo tussen de 10 en de 30 mensen die mee komen snoepen.

“We zoeken 2 bekwame oliebollenbakkers, die zowel voor het deeg als wel de gefrituurde oliebol zorgen”, vertelt Moniek Mol van inloophuis De Herberg. Het zou heel fijn wanneer je je eigen materiaal mee kunt nemen (waaronder frituurpan). Maar lukt dat niet dan kunnen we hier vast ook wel iets regelen. Wij bieden je heel blije bezoekers en medewerkers die met glimmende ogen en rode wangen zullen genieten van jullie gebakken waar! De gezelligheid van het inloophuis. En fijn contact met mensen die veelal geen dak of thuis hebben.”

Tijdsbesteding

Woensdag 30 december. In de ochtend gaat het om het bereiden van het deeg, kan eventueel ook in de eigen leef- of werkomgeving. In de middag, tussen 13.30 en 16.00 uur, bakken van de oliebollen en eventueel appelbeignets in de tuin van De Herberg.

Inloophuis De Herberg

De Herberg, nabij het centrum aan de Deventerstraat 40, is een inloophuis voor iedereen die behoefte heeft aan een warme plek om wat te eten en/of te drinken. De bezoekers zijn veelal mensen die net even een ander leven leiden dan wat de maatschappij voor standaard houdt. In De Herberg is er alle ruimte voor een praatje.

Voor meer informatie/aanmelding kun je contact opnemen met: Moniek Mol. citypastoraat@deherberg-apeldoorn.nl, website : citypastoraat.nl

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!