Inloophuis Stichting ‘kLEEF! zoekt bevlogen gastvrouw/gastheer

Woensdag 6 januari 2021

Door Apeldoorn Pakt aan

Ben jij op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk? En ben je minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar? Stichting ‘kLEEF! is een inloophuis voor mensen die met kanker worden geconfronteerd en is op zoek naar bevlogen gastvrouwen en gastheren. Er werken ruim 25 gastvrouwen en gastheren bij ‘kLEEF! naast ongeveer 25 professionele docenten/activiteitenbegeleiders.

Gastheren- en vrouwen zijn oprecht betrokken bij de gast én de leefwereld van de gast. Je bent iemand die samen met de gast zaken op een rijtje kan zetten en samen met hen kijkt waar een behoefte ligt. Je loopt als het ware een stukje mee op het pad. Gastvrouwen en –heren zeggen: “Het is fijn om er voor onze gasten te zijn en ze te ondersteunen.”

Zij vragen

Je bent (gemiddeld) een dagdeel per week beschikbaar en vier keer per jaar aanwezig bij een werkbespreking. Daarnaast ben je beschikbaar voor hulp bij extra activiteiten.

Vaardigheden die onmisbaar zijn: goed kunnen luisteren, vermogen om te signaleren waar een wens van de gast ligt, affiniteit met de doelgroep, empathisch vermogen, open, eerlijk, humor en geïnteresseerd in anderen.

Zij bieden

Als vrijwilliger bent je van onschatbare waarde voor hen en zij streven er dan ook naar iets terug te kunnen geven. Zij bieden jou een prachtige en professionele vrijwilligersorganisatie. Je gaat met fijne collega’s werken op een warme en prettige werkplek. Vanzelfsprekend bieden zij training en ontwikkeling, evaluatie/-voortgangsgesprekken en begeleiding daar waar nodig.

Spreekt dit vrijwilligerswerk je aan? Mail dan je motivatie met CV voor 17 januari 2021 naar info@stichtingkleef.nl.
Ga voor meer informatie over deze vacature naar Apeldoorn Pakt Aan of kijk op Stichting ‘kLEEF! 

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!