Inschrijving Midwinter Marathon van start gegaan

Woensdag 20 oktober 2021

Door Redactie

Archief | Kevin Hagens

Het grote sportevenement begint op vrijdag 4 en eindigt op zaterdag 6 februari. De inschrijving voor de 48ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon is van start gegaan. Voor de Kroondomein Het Loo Marathon en de Centraal Beheer Night Run zijn kaarten al uitverkocht, maar bij de andere runs is nog ruimte zat. Inschrijven kan nog tot 9 januari.

Afstanden

De organisatie verwacht dat ongeveer 14.500 lopers zich zullen inschrijven voor de 7 verschillende afstanden. Maar welke 7 zijn dat? Op de vrijdag is de Centraal Beheer Night Run van 4 kilometer lang. Op zaterdag is de Kroondomein Het Loo Marathon van 42 kilometer. Op de zondag is er een druk programma, met maar liefst 5 runs. Te beginnen met de Centraal Beheer Kidsrun van 500 meter tot 1 kilometer. Vervolgens is er de Decathlon Mini Marathon van 10 Engelse mijl, oftewel iets boven de 16 kilometer. Daarna de Convins Asselronde van 24 kilometer lang. Dan volgt de Centraal Beheer Acht van Apeldoorn met de lengte van 8 kilometer en als laatst de Businessrun van 8 kilometer of 10 Engelse mijl.

Inschrijven kan via de website. De inschrijving sluit op 9 januari om 23.59 uur, of eerder voor een bepaalde afstand wanneer deze vol zit. Er zijn geen na-inschrijvingen mogelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!