Inschrijvingen Cultuur bij je buur 2024 geopend

Donderdag 30 november 2023

Door Redactie

In het weekend van 20 en 21 april 2024 vindt de elfde editie van ‘Cultuur bij je buur’ plaats in Apeldoorn. Dit gratis huiskamerfestival biedt een podium aan amateur- en professionele artiesten en kunstenaars uit de regio. De inschrijfronde is inmiddels geopend!

Aanmelden

Amateur-artiesten en kunstenaars die interesse hebben om deel te nemen, kunnen zich tot 1 april aanmelden via de site van Cultuur bij je buur. De belangrijkste voorwaarden zijn dat de artiest een link heeft met Apeldoorn en minstens een half uur kan vullen.

Voor alle soorten artiesten

Beginnende artiesten op zoek naar een springplank én ervaren artiesten zijn welkom om zich aan te melden. Pop-, rock-, jazz of klassieke muziek, koren, gedichten, verhalen, theater, zang, schilderijen, alles is mogelijk. Cultuur bij je buur is voor alle soorten en maten artiesten een mooie gelegenheid om solo of samen met anderen te laten zien of horen wat ze te bieden hebben.

Ga voor meer informatie naar de website

Op de website van Cultuur bij je buur vind je meer informatie over het festival, zoals de voorwaarden voor deelname, de data en locaties en de contactgegevens.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!