Inschrijvingen Swim to Fight cancer gestart

Woensdag 11 april 2018

Door Redactie

Eén op de drie mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, wordt op zondag 16 september voor de derde keer het evenement Swim to Fight Cancer gehouden. De organisatie maakte zojuist bekend dat deelnemers zich vanaf nu weer kunnen inschrijven.

Met een symbolische sprong in het Apeldoornse kanaal trapte de organisatie de opening van de inschrijvingen af. Deelnemers kunnen alleen meedoen, maar ook businessteams, vriendenteams en schoolgroepen kunnen meedoen. Dit kan via de website.

Fight Cancer

Fight Cancer is de overkoepelende organisatie die onder het motto ‘Love Life, Fight Cancer’ de strijd aangaat tegen kanker. Fight Cancer streeft ernaar om in zoveel mogelijk steden een ‘Swim’ te organiseren en dit jaar wordt in 11 steden gezwommen. De opbrengsten van Fight Cancer gaan via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk onderzoek en preventie. De opbrengst wordt ook besteed aan fellowships: persoonlijke beurzen voor jonge, talentvolle artsen en onderzoekers die een belangrijke rol zullen spelen in kankeronderzoek in Nederland.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?