Help de bevolking van Oekraïne

Inschrijvingen Zeepkistenrace geopend

Donderdag 16 maart 2017

Door Redactie

Zeepkistenrace

De inschrijving is officieel geopend op de website van het Skandia Zeepkistenrace Festival. Niet alleen voor de race, maar ook voor de kofferbakverkoop en de festivalcamping. Er staat wat te gebeuren op Hemelvaartsdag 25 mei aanstaande in het Orderbos. Het festival gaat weer terug naar één dag met veel activiteiten in het bos.

Skandia Zeepkistenrace
De Skandia Zeepkistenrace is heel populair. Dit jaar geldt: vol=vol. Dus wacht niet te lang met inschrijven, is het advies van de organisatie. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen. Wie gaat het snelste in zijn zeepkist de heuvel af?. En wie heeft de mooiste zeepkist gemaakt?

Festivalcamping
Ook de boekingspagina van Camping Happie staat online. Dit jaar kun je 2 nachten kamperen, vanaf woensdagmiddag tot en met vrijdag. De camping komt weer op de plek van 2 jaar geleden, in de kuil met ’s avonds een kampvuur.

Kofferbak verkoop
De Oude Meuk is Leuk kofferbak is elk jaar weer een groot succes. Daarom dit jaar nog veel meer ruimte voor de kofferbak verkoop.

GROOTS FESTIVAL
Nederlands grootste kinderzeepkistenrace vindt plaats in Apeldoorn. De achtste editie van dit Festival vindt traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag, 25 mei 2017, in het Orderbos aan de rand van de stad en de Veluwe.
Naast de Zeepkistenrace, met spanning en spektakel, zijn er op de festivalterreinen allerlei activiteiten. Knutselen, springen, klimmen en klauteren, spelen en ga zo maar door.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?