Inschrijvingen Zeepkistenrace geopend

Maandag 9 april 2018

Door Redactie

De inschrijving van het Skandia Zeepkistenrace Festival is officieel geopend. Niet alleen voor de race, maar ook voor de kofferbakverkoop en de festivalcamping. Er staat wat te gebeuren op Hemelvaartsdag 10 mei aanstaande in het Orderbos. Het festival gaat weer terug naar één dag met veel activiteiten in het bos.

Skandia Zeepkistenrace

De Skandia Zeepkistenrace is heel populair. Dit jaar is het dan ook: vol=vol. Dus wacht niet te lang met inschrijven, is het advies van de organisatie. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen. Wie gaat het snelste in zijn zeepkist de heuvel af? En wie heeft de mooiste zeepkist gemaakt?

Festivalcamping

Ook de boekingspagina van Camping Happie staat online. Dit jaar kun je 2 nachten kamperen, vanaf woensdagmiddag tot en met vrijdag. De camping komt weer op de plek van vorig jaar, in de kuil met ’s avonds een kampvuur.

Kofferbakverkoop

De Oude Meuk is Leuk kofferbak is elk jaar weer een groot succes. Daarom dit jaar nog veel meer ruimte voor de kofferbakverkoop. Reserveer snel een plekje.

Afterparty

Dit jaar verlengen ze het fantastische festival nog met een heerlijk avondprogramma; Soap B-Night!
Bbq’s, bandjes, Biertjes & Buiten bios. Ook als je op de dag zelf niet geweest bent, is dit een leuke aanleiding toch nog even richting het terrein te komen. Ze steken een grote BBQ aan, er is live muziek, genoeg bier (en fris), een (gratis) buiten bios, vuurtjes, gezelligheid. Dit alles start om 18.00 uur en rond 24.00 uur dooft de organisatie de vuren.

Groots festival

Nederlands grootste kinderzeepkistenrace vindt plaats in Apeldoorn. De achtste editie van dit Festival vindt traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag, 10 mei 2018 van 11.00-18.00 uur in het Orderbos aan de rand van de stad en de Veluwe.

Naast de Zeepkistenrace, met spanning en spektakel, zijn er op de festivalterreinen allerlei activiteiten. Knutselen, springen, klimmen en klauteren, spelen en ga zo maar door. Of lekker genieten op het terras of een picknickkleed van alle lekkere hapjes en drankjes die verkrijgbaar zijn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

SOAP Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?