Help de bevolking van Oekraïne

Interview Waldo Volmer van de Popronde

Vrijdag 23 september 2011

Door Gerrit Steenbergen

Wat is de popronde. Het is een reizend muziekfestival dat podium biedt aan nieuw talent. Het vind inmiddels  plaats in 27 steden en het unieke is, dat het zich afspeelt in de gehele binnenstad, vooral de horeca.

Het geeft bands de gelegenheid om buiten de eigen regio te spelen.

Hoe zijn de eerste indrukken van de 1e editie  in Apeldoorn, Waldo werd even gestoord door de stage manager. Het is afwachten hoe de podia daar mee omgaan en het publiek. Alle benaderde podia waren vanaf het begin enthousiast waardoor we 10 locaties hebben kunnen betrekken en ook het publiek lijkt de weg voor de eerste keer te vinden. Sommige locaties zijn behoorlijk druk andere iets minder. Het is natuurlijk een donderdag, maar voor de eerste keer voldoende basis om door te gaan.

Loopt het organisatorisch goed. Mijn telefoon is nog niet afgegaan omdat er paniek was. Er zijn altijd omstandigheden die je niet in de hand hebt, zoals een band die anderhalf uur te laat komt. Ook dit hebben we goed opgevangen door snel te schakelen toen ze er wel waren.  We kunnen goed anticiperen.

Het is belangrijk dat er een voedingsbodem  met kans op groei en uitbouw in de toekomst. Waldo is zeer tevreden over de betrokkenheid van alle partijen, horeca, technici, productie medewerkers. Dit zijn bijna allemaal vrijwilligers met een hoog professioneel gehalte en enthousiaste.

 

(Foto: Frevaro Fotography)

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Concert Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?