Help de bevolking van Oekraïne

Inzameling voor de voedselbank

Donderdag 18 december 2014

Door Joke de Wolde

© Foter / Pascal Maramis

RTV Gelderland zamelt in heel Gelderland voedsel in voor de voedselbanken in deze regio. In Apeldoorn gaat dat in samenwerking met Tafeltennisvereniging Gelvandria.

Van 9 tm 19 december kun je tussen 09.00 en 17.00 uur producten inleveren, die dan naar de voedselbank gaan. De producten die je zou willen schenken, moeten tot minsten 15 april houdbaar zijn. Wat voor producten kunnen de voedselbanken gebruiken? Denk aan: pasta, rijst, kruidenmixen, pastasaus, groente en/of fruit in blik, vlees in blik, houdbare zuivel, koffie, thee, koffiemelk, suiker, soep (in blik of droge vorm), broodbeleg (jam, pindakaas, stroop). Maar ook non-food producten zijn nodig: WC-papier, tandpasta, shampoo, babyluiers, deodorant, tampons, maandverband, douchegel, zeep, wasmiddelen etc.

Kun je in deze tijd van het jaar wat missen voor onze medemensen in nood, dan kun je dat afleveren bij TTV Gelvandria, Kayersdijk 8c, 7332 AT in Apeldoorn. Neem de ingang naar de parkeergarage van het ROC, het is een klein gebouwtje aan de rechterkant, de ingang bevindt zich aan de achterzijde.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?