Help de bevolking van Oekraïne

IrisZorg wint De Gelderse JeugdZorg Award 2014

Maandag 17 november 2014

Door Redactie

© Iriszorg

Afgelopen zaterdagmiddag werden  in Luxor Live theater in Arnhem de Gelderse Jeugdzorg awards uitgereikt. Shavig Joubid, Metin Yavuz en Marco Betman hebben namens Iriszorg Apeldoorn de Gelderse JeugdZorg Award gewonnen in de categorie professionals. Zij kregen die prijs voor het werk dat ze doen voor jongeren die op straat leven.

Winnaar categorie professionals
Op de website van week van de jeugdzorg Gelderland valt te lezen dat: “De drie helden Shavig Joubid, Metin Yavuz en Marco Betman van IrisZorg uit Apeldoorn zwerfjongeren opzoeken op straat, bij een kraakpand of bij de coffeeshop en hen de helpende hand toesteken. Ze vinden het belangrijk dat de jongeren hun leven weer op de rit krijgen en naar de toekomst durven kijken. De jury vindt dat ze alle drie duidelijk vanuit hun hart werken. Met elkaar hebben ze een bijzondere dynamiek. Als het kansloos is, zien zij juist de uitdaging.”

Start Week van de Jeugdzorg
De verkiezing is tevens de aftrap van de Gelderse Week van de Jeugdzorg. Gemeentebestuurders en wethouders hebben tijdens deze week de mogelijkheid om een tijdje mee te lopen met jeugdhulpverleners.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?