is Apeldoorn klaar voor het Experiment: Green Open Office

Dinsdag 22 juni 2010

Door LAB Tussentijd

impressie van ons Green Open Office

OnderzoeksLAB Tussentijd doet onderzoek naar de mogelijkheden van de Tussentijd in Leegstand. Met Green Open Office wil het onderzoeksLAB het groen terugbrengen in het versteende centrum van Apeldoorn en tegelijk de leegstaande (kantoor)gebouwen aankaarten.
Dit doen we door een groen kantoor in te richten op het Tivoli-terrein. Het kantoormeubilair dat staat te verstoffen brengen wij in het zicht en daarmee leggen we de link naar leegstand, we maken haar tastbaar. Dit (uiteraard) groen geverfde meubilair staat tegelijk symbool voor ons Green Open Office: Office omdat wij gedurende het experiment (van 7 t/m 11 juli) kantoor houden in Apeldoorn, Green omdat wij werken in een duurzame omgeving en met onze blote voeten in het gras. Open omdat iedereen welkom is om met ons het gesprek over Tussentijd aan te gaan!
Omdat het nieuwe werken zich niet meer beperkt tot 9.00-17.00 mentaliteit is er meer dan genoeg om ander programma in te delen: een ontbijtje op het gras, fitness in de openlucht net voordat de werkdag begint, zakenlunch op kleedje in het gras met een heerlijk biobier, na-schoolse opvang in het Green Open Office, aan het eind van de dag ontspannen in het gras met een Jazz-muziekje, een biologisch diner en tot slot een film samengesteld door VJ’s over groen en duurzaamheid.
En dit is maar een voorbeeld van een dag op het Green Open Office! Het spreekt natuurlijk al tot de verbeelding, maar .. we hebben er toch nog een plaatje van gemaakt, veel kijkplezier. Zien we u bij ons op kantoor?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!