Is het vandaag rokjesdag?

Donderdag 22 maart 2012

Door Randy Gasper

Nooit gedacht dat ik een kort blogje zou richten aan alle rokjesliefhebbers van Apeldoorn. En nooit gedacht dat ik een beetje reclame zou maken voor aan app, waarvan ik nog niet wist dat ie bestond, totdat iemand mij er op attendeerde via Twitter.

Een beetje reclame is in deze getolereerd, omdat de app zeker met deze lentedagen en mogelijk nog de vele zonnedagen die komen, van essentieel belang is voor zowel de vrouwen als ook de mannen van Apeldoorn. Het is namelijk de app Skirt Alert, gemaakt door het Nederlandse bedrijf WikiBros.

Handig voor vrouwen om aan de hand van de app te kijken of het weer vandaag toestaat een rokje te dragen. Een app handig voor mannen om vrouwen er op te wijzen dat ze een rokje mogen dragen. De app zegt het immers en dus zijn de vragen die je je vriendin daarover zal gaan stellen meer dan terecht. Mijn advies is om de vraag waarom iemand geen rokje draagt, niet zomaar aan iemand op straat te stellen. Ondanks de feiten die Skirt Alert op je smartphone laat zien.

Iedereen begrijpt natuurlijk dat het vooral een hele leuke app is. En de blog goed bedoeld. De app is leuk, snel en Nederlands. Dus dames en heren… installeren!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?