IVN Natuureducatie Apeldoorn zoekt Schoolgidsen

Dinsdag 10 maart 2020

Door Redactie

IVN Natuureducatie afdeling Apeldoorn zoekt nieuwe begeleiders voor het team van schoolgidsen voor de ‘Scharrelkids’ ten behoeve van kinderen van de basisschool.

,,Lekker scharrelen in de natuur. Dat is goed voor kinderen, maakt kinderen creatiever, zelfverzekerder, fitter en slimmer”, zegt Marieke Strey namens de schoolgidsen. Zaterdag 28 maart aanstaande kan je van 10.00 uur tot 12.00 uur geheel vrijblijvend deelnemen aan een buitenactiviteit georganiseerd door IVN Schoolgidsen om nieuwe gidsen te werven. ,,Wij zijn een groep van 12 enthousiaste IVN vrijwilligers die onder schooltijd met basisschoolleerlingen op stap gaan in de natuur en daar net als de kinderen, enorm van genieten. In onze activiteiten staan verwondering, ontdekking en onderzoek, centraal.”

Versterking

Steeds meer scholen doen een beroep op IVN Natuureducatie afdeling Apeldoorn en daarom zoekt het schoolgidsenteam versterking. ,,De activiteiten zijn doordeweeks, tijdens schooltijden. Schoolvakanties zijn vrij en van december tot en met maart zijn er weinig activiteiten. Heb je affiniteit met kinderen? Vind je het belangrijk dat kinderen in aanraking komen met natuur? Kom zaterdagochtend 28 maart geheel vrijblijvend naar Campus Woudhuis. Kennis van natuur is geen voorwaarde voor deelname.”

Vanaf 9.30 uur: inloop met koffie, thee en iets lekkers. Locatie: Campus Woudhuis, Woldhuis 13, Apeldoorn (naast het Woldhuis).

Voor vragen en opgave: Marieke Sprey, tel. 06-572 392 21, email: scharrelkids@ivn-apeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!