Help de bevolking van Oekraïne

Janneke Slingerland (ChristenUnie): “Politiek voeren voor alle inwoners”

Dinsdag 3 maart 2015

Door Redactie

Janneke Slingerland is kandidaat voor de ChristenUnie bij de aankomende Provinciale Statenverkiezingen. Janneke is betrokken bij de fractie van de ChristenUnie in Apeldoorn. De inwoner van Oosterhuizen is duidelijk over haar motivatie: “Ik wil graag dat we als provincie goed beleid voeren in het belang van alle inwoners. Dat beleid moet gericht zijn op de toekomst. Onderwerpen als duurzaamheid, hergebruik van allerlei leegstaande panden en de zorg voor goede wegen en toegankelijkheid van het openbaar vervoer gaan ons allemaal aan.”

Voor Janneke is het duidelijk dat de ChristenUnie meerwaarde heeft in de plaatselijke en provinciale politiek: “In Apeldoorn is de ChristenUnie sinds vorig jaar een van de grootste fracties in de gemeenteraad. Als verklaring voor de mooie verkiezingsuitslag bij de gemeenteraadsverkiezingen noemden veel inwoners de betrokken, inhoudelijke rol van wethouder Paul Blokhuis. Dit vind ik een mooi voorbeeld van hoe je door het voeren van goede politiek waardering krijgt van de inwoners en een rol van betekenis kunt vervullen.”

Janneke vertelt over haar inspiratie: “Wees jezelf en probeer iets te betekenen voor de wereld om je heen, dichtbij en ver weg.”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?