Je hypotheek aflossen over de rug van de kwetsbare mens

Maandag 9 mei 2011

Door StrangeArt

Waar StrangeArt vandaag een mening over heeft

Is het gebruik van zieke mensen om er financieel beter van te worden.
Gelezen in een “Huis aan Huis blaadje”
Veel mensen met medisch onverklaarde klachten, M.E./CVS, fybromyalgie, hoge bloeddruk, depressiviteit, angsten, burn-out of eetstoornissen kunnen met het Alexander concept de symptomen verminderen of geheel laten verdwijnen. Ga hiervoor op woensdag 11 mei naar de Arnhemseweg 271.
Klinkt toch goed, helemaal als u ten einde raad bent door uw ziekte. Maar let op,de introductie kost u slechts 10 euro. Het vervolg wordt echter niet genoemd, dit vervolg is een 3 daagse training van 1500 euro.
Het is een genezing zonder garantie, vooraf moeten een aantal vragen worden beantwoord. Als er op één van de vragen nee wordt geantwoord mag u niet meedoen. Bij ja sluit u eigenlijk een verzekering, die, als er een beroep op gedaan wordt, verwijst naar de kleine lettertjes waarin staat “bij een beroep op deze verzekering vervalt de verzekering”
Het doet mij denken aan die autohandelaar die zegt dat zijn auto loopt als een naaimachine, in werkelijkheid zat er ook een naaimachine in (Gehoord van Tony Keizers)
Even Googelen: op het contact adres in Heemstede staat ook Helga Verhoeven ingeschreven, zij geneest volgens het principe van “energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en de psyche”. De woning op dit adres stond volgens Funda tot 2009 te koop voor 700.000.
Mag ik de conclusie trekken dat u arme zieke een flinke bijdrage levert aan de hypotheek?
Op zulk soort mensen moet ik kotsen, rijk worden over de rug van arme zieken Bah en nog eens Bah. Dit soort mensen horen in (zie foto)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!