Joke van Reen uit Klarenbeek door naar prefinale Ouderen Songfestival

Woensdag 25 september 2019

Door Redactie

De voorrondes voor het Ouderen Songfestival 2019 zijn weer van start gegaan. Joke van Reen uit Klarenbeek heeft de prefinale bereikt in Vitalis Wissehaege Eindhoven.

Ze wist met haar vertolking van Zo puur kan liefde zijn de jury, onder leiding van juryvoorzitter Ben Lansink, te overtuigen. Op piano begeleid door artistiek leider van het Ouderen Songfestival Kees van Zantwijk, bracht Joke van Reen haar versie van het lied. In het verleden is dit nummer door zanger Paul de Leeuw en zangeres Adèle op de planken bracht.

Het Ouderen Songfestival heeft dit jaar 11 voorrondes en 3 prefinales. De prefinales zijn als eerste in Aan de Slinger Houten op 27 oktober. Daarna is de prefinale in Theater de Speeldoos Vught op 3 november en de laatste prefinale is te zien in Posthuis Theater Heerenveen op 10 november. Joke van Reen zal op 27 oktober in Houten optreden. Ze wordt begeleid door het OSF Combo onder leiding van Kees van Zantwijk. Op 27 oktober zal ze een gooi doen naar een van de 16 finaleplaatsen. De Grande Finale vindt dit jaar plaats op zaterdagmiddag 7 december, wederom in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

Voor toegangskaarten en informatie kijk je op: www.ouderensongfestival.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!