Jongen in elkaar geslagen in Mheenpark

Zaterdag 27 oktober 2012

Door Niels Damstra

APELDOORN – Vrijdagmiddag 26 oktober is een 14-jarige jongen uit Apeldoorn door meerdere jongens aangevallen en mishandeld in het Mheenpark in Apeldoorn. De politie heeft een onderzoek ingesteld en zoekt getuigen.

Het voorval vond rond 17:00 uur plaats in de buurt van de skatebaan. De jongen was daar met een vriend toen zij ineens belaagd werden door ongeveer acht jongens. Ze hadden het om nog onduidelijke reden vooral gemunt op de 14-jarige, die tegen de grond gewerkt werd en door meerdere jongens werd geslagen en geschopt.

Toen een andere vriend van het slachtoffer eraan kwam liep de groep weg, in de richting van de Mheenhal. De 14-jarige bleek ook van zijn telefoon te zijn beroofd. Hij is door een familielid naar de eerste hulp gebracht om zijn verwondingen, onder andere in zijn gezicht, te laten behandelen. De politie heeft een onderzoek ingesteld en heeft al van een aantal getuigen een verklaring opgenomen. De politie wil graag weten of meer mensen getuige zijn geweest van de mishandeling of de groep verdachten gezien hebben. Qua signalement is vooralsnog alleen bekend dat het ging om een groep getinte jongens. Getuigen of mensen die meer weten kunnen de politie bellen via 0900-8844.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?