Help de bevolking van Oekraïne

Jules Verne weer winnaar terrasverkiezing

Vrijdag 5 juli 2013

Door Redactie

Ook dit jaar heeft Jules Verne dé terrasverkiezing van Apeldoorn Direct weer gewonnen. Met een kleiner verschil in aantal stemmen dan vorig jaar, maar wel met een iets hoger eindcijfer, namelijk een 8,1. Het personeel van Jules Verne was zichtbaar blij gezien de high-fives en dansjes die werden gemaakt.

De nummer twee was ook dit jaar weer de Brugwachter. Eigenaresse Nel Koot straalde een charmante combinatie van blijheid en teleurstelling uit. Blij met de erkenning, maar ze was duidelijk gegaan voor de eerste plek. Dat beloofd wat voor de verkiezing van volgend jaar.

Nieuw op nummer drie is het Nieuws van Apeldoorn. Mister News Alger van Veldhuizen was vooral blij met het feit dat ze nu wel de top drie hadden gehaald. Iets waar de vele fans van dit terras voor hadden gezorgd.

Nieuwkomer de Oude Haven was voor hun eerste jaar enorm fanatiek op de social media en belande daarmee op de vierde plek. De vijfde plek was voor de nummer drie van vorig jaar Brasserie Martins.

De redactie is erg blij met de meer dan 2.000 stemmen op de verschillende terrassen. Maar vooral blij dat ze zich nu weer ongestoord kunnen vertonen op de Apeldoornse terrassen. Iets wat zeker gezien het mooie weekend dat voor ons ligt goed van pas zal komen.

Top 5
1 Jules Verne
2 De Brugwachter
3 Het Nieuws van Apeldoorn
4 De Oude Haven
5 Brasserie Martins

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?