JW Roy brengt Valentijn naar Gigant

Zaterdag 2 februari 2013

Door Redactie

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Gigant een bijzonder romantisch pakket samengesteld. Twee kaartjes voor de Brabantse zanger JW Roy gecombineerd met een fles prosecco met twee flutes om na afloop mee naar huis te nemen. Hoe romantisch is dat.

In de theaterzaal creëert JW Roy een intieme huiskamersfeer. Hij brengt Nederlandstalige liedjes die doorspekt zijn met zijn levenservaring. Eerder bracht deze zanger al vele mensen samen tijdens een lange reeks aan huiskamerconcerten.

De aanvragen voor deze concerten bleven maar binnenstromen, dus besloot JW om terug de theaters in te gaan. Na de uitverkochte tour van zijn project Ach, Zalig Man (de TV registratie trok maar liefst 1.200.000 kijkers) en na 15 jaar met een band op pad te zijn geweest doet JW Roy het na de huiskamerconcerten dit seizoen dus weer ‘alleen’ op het podium!

Het valentijnspakket kost precies €30,00 en is beperkt beschikbaar, dus wees er op tijd bij. En zoals je snapt is het concert op donderdagavond 14 februari.

Apeldoorn Direct heeft al vast één valentijnspakket bemachtigd om deze te verloten onder onze volgers. Enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze super-romantische prijs is dit bericht te delen via Twitter, Google+ of Facebook.

[edit]Met een romantische buzzz onder dit bericht ding je vanaf nu ook mee naar deze mooie prijs!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!