Kaartverkoop Kinderboekenweekfeest start zaterdag 10 sep

Maandag 5 september 2016

Door Redactie

Zaterdag 8 oktober wordt in CODA het jaarlijkse Kinderboekenweekfeest gevierd – met verrassende voorstellingen, boeiende workshops en leuke activiteiten die allemaal iets te maken hebben met het thema Opa’s en oma’s; voor altijd jong! Natuurlijk is dit feest niet compleet zonder een bezoek van bekende kinderboekenschrijvers! Deze keer zijn dat Tosca Menten, Fred Diks, Marius van Dokkum en kinderboekenillustrator Jenny Bakker. De kaartverkoop start zaterdag 10 september en kaartjes zijn te koop in de CODA vestigingen.

Dit Kinderboekenweekfeest is niet alleen leuk voor jou – maar óók voor opa’s en oma’s! Een superleuke middag waarin jullie samen allerlei dingen kunnen doen zoals speuren, knutselen, cake versieren, dansen, animatiefilmpjes maken en nog veel meer. Zeker weten dat jouw opa of oma zich deze middag ook weer even extra jong voelt.

De kaartjes zijn vanaf 10 september in alle CODA vestigingen te koop voor € 5,- per stuk. Met dit kaartje krijg je niet alleen toegang tot alle activiteiten, workshops en voorstellingen, maar kun je ook iets te drinken en te eten halen in CODA Café!

Speciale 2=1 én Opa & Oma-actie!

Haal je jouw kaartje vóór 18 september, dan krijg je er van ons één kaartje gratis bij! Wil je opa of oma meenemen, loop dan 8 oktober langs onze speciale Opa & Oma-balie en krijg één kaartje gratis.

Natuurlijk is iedereen zaterdag 8 oktober van harte welkom, maar vooral voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (en hun opa’s en oma’s) wordt het een geweldige middag.

Meer weten? Op www.coda-apeldoorn.nl/feest houden we je graag op de hoogte over het programma, de start van de kaartverkoop en speciale acties. Je kunt ons natuurlijk ook volgen via Facebook: www.facebook.com/CODAapeldoorn.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!