Help de bevolking van Oekraïne

Kavels+Panden biedt gratis klusser aan

Vrijdag 17 juni 2016

Door Redactie

Om de verkoop van gemeentelijke kavels en panden in Apeldoorn te stimuleren, organiseert de gemeente een speciale actie. Kopers van een kavel krijgen een gratis klusser tot hun beschikking ter waarde van 1500 euro. Zij mogen zelf een (erkende) klusser inschakelen en de kosten hiervan declareren. Alleen in de maanden juni en juli 2016 kan men gebruik maken van deze ludieke actie.

,,Door dit helpende handje willen we het voor potentiële kopers nog aantrekkelijker maken om een kavel of pand te kopen. Apeldoorn heeft veel mooie kavels en panden beschikbaar om woondromen te realiseren”, aldus wethouder Mark Sandmann. De actie geldt bij aankoop van een kavel of pand van de gemeente Apeldoorn in de maanden juni en juli 2016 waar uiterlijk 31 december een overdracht uit voortvloeit. Ook bij lopende reserveringen op een woonkavel van de gemeente Apeldoorn waar in die maanden tot koop wordt overgegaan geldt de klusactie.

Meer informatie en voorwaarden zijn te vinden op www.apeldoorn.nl/klusser en bij de adviseurs in de Kavels + Panden winkel aan Marktplein 33.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?