Kijkje in de keuken van McDonald’s Apeldoorn Noord

Dinsdag 6 oktober 2015

Door Redactie

Ondernemers en andere prominenten uit Apeldoorn en Deventer kregen vandaag een uniek kijkje in de keuken bij McDonald’s Apeldoorn Noord. Zij gingen samen met andere genodigden in gesprek over de wereld achter McDonald’s en mochten zelf hun favoriete McDonald’s product bereiden.

McDonald’s vierde vandaag wereldwijd Founder’s Day, de geboortedag van oprichter Ray Kroc. Dit jaar was het thema Be Our Chef! en kregen de gasten de kans om als een echte chef zelf te ervaren welke aandacht McDonald’s besteedt aan de kwaliteit en herkomst van de producten en ingrediënten en de bereiding ervan. Het team van McDonald’s Apeldoorn-Deventer ging in gesprek met de gasten over thema’s als kwaliteit en herkomst van producten en ingrediënten, balans en variatie van het menu en over duurzaamheid bij McDonald’s. Daarnaast konden de enthousiaste deelnemers, waaronder wethouder Sandmann van de gemeente Apeldoorn, letterlijk zelf aan het werk om een Hamburger of Big Mac te bereiden.

Franchisenemer van McDonald’s Apeldoorn-Deventer, Henk Koning is trots op de producten die hij zijn gasten samen met zijn team serveert en vindt het belangrijk dat zijn werknemers in gesprek gaan over McDonald’s en haar producten. “Wij merken dat gasten vaak vragen hebben over McDonald’s en onze producten. Founder’s Day – Be Our Chef! is een mooi moment om gasten te laten zien én ervaren welke aandacht en zorg McDonald’s besteedt aan de kwaliteit en herkomst van de producten en ingrediënten. Ik ben elke dag bezig met mijn team om onze producten met zorg en aandacht te bereiden voor onze gasten. Het enthousiasme van de gasten over onze transparantie en de kwaliteit van onze producten is zichtbaar en fijn om te merken”.

Met een kijkje in de keuken openen we de wereld achter de Hamburger. Gasten zijn elk jaar weer aangenaam verrast over onze werkwijze en ervaren dat het bereiden van een burger bij ons echt teamwerk is.”

Over McDonald’s

In Nederland heeft McDonald’s 242 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. McDonald’s Apeldoorn-Deventer biedt werkplekken aan zowel reguliere werknemers als werknemers met een arbeidshandicap ingestroomd via De Feluagroep Apeldoorn en Sallcon Deventer. Inmiddels bieden de restaurants van Henk Koning in Apeldoorn en Deventer werkplek aan 363 mensen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!