Help de bevolking van Oekraïne

Kijkje nemen bij de politie? dat kan!

Dinsdag 2 oktober 2012

Door Redactie

Joke de Wolde & Peter Vroon

Zaterdag 13 oktober is het zover.Dan zet de politie haar deuren weer open voor het publiek.
Dit jaar vindt de politiedag in de regio Noord- en Oost-Gelderland plaats in Ulft en Apeldoorn.

In Apeldoorn vinden tussen 10.00 en 16.00 uur de activiteiten plaats bij het regiobureau aan de Europaweg 79. De entree is gratis.

Belangstellenden kunnen deze dag kennismaken met het werk van de politie en een aantal van haar ketenpartners. Apeldoorn In Apeldoorn geven onder andere de bereden politie, het KLPD en hondengeleiders acte de présence. Daarnaast zijn medewerkers van Burgernet aanwezig om bezoekers te laten zien hoe zij kunnen bijdragen aan een veilige woonomgeving. Aan de politiedag in Apeldoorn is een thema verbonden. De rode draad tijdens de dag is ‘heterdaadkracht’.

De politie wil vanuit dit thema duidelijk maken dat inwoners zelf een belangrijke rol kunnen hebben in het opsporen van verdachten. Het is mogelijk om een rondleiding door het hoofdbureau van politie bij te wonen en natuurlijk ontbreken ook de politievoertuigen niet op deze dag. Voor de kinderen zijn er springkussens en verlotingen.

Iedereen met vragen over het politiewerk is op de Politiedag aan het juiste adres. Alle aanwezige agenten kunnen vragen beantwoorden. Voor jong en oud is er veel te zien. Het belooft een leuke dag te worden. Nieuwsgierig naar de Politiedag? Kom dan zaterdag 13 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur naar het regiobureau van de politie in Apeldoorn aan de Europaweg 79.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?