Kinderen bakken pannenkoeken voor ouderen

Dinsdag 27 maart 2012

Door Redactie

Onder het motto ‘Bak mee voor ouderen!’  wordt aanstaande vrijdag 30 maart weer de Nationale Pannenkoekendag georganiseerd. Op die dag bakken leerlingen van de groepen 6 van PCBS de Regenboog pannenkoeken voor de ouderen van Talma Borgh.

Nationale Pannenkoekendag is een initiatief dat is genomen om ouderen in onze samenleving het respect en de aandacht te geven die zij verdienen. Om wederzijds begrip te bevorderen tussen jong en oud in onze wijk gaan de leerlingen van de groepen 6 op vrijdag 30 maart naar Talma Borgh.

Talma Borgh is een woon-zorgcentrum voor ouderen van deze tijd. Een dynamisch huis en naaste buur van PCBS de Regenboog. Leerlingen en ouderen zien elkaar iedere dag, maar wat weten we nu van elkaar? Daarom gaan ouderen en leerlingen elkaar deze speciale dag een beetje beter leren kennen. De leerlingen zullen Talma Borgh helemaal in sfeer brengen, koffie drinken met de bewoners, een spelletje spelen,  uiteraard pannenkoeken bakken en samen opeten.
Hoe leuk is het om op deze manier ‘de buren’ beter te leren kennen. Jong ontmoet oud. Volgens de organisatie belooft het één groot feest te worden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?