Knuffelapenjacht in het kader van jubileum Apenheul

Donderdag 22 april 2021

Door Redactie

Apenheul

Ken je de berenjacht nog? In de eerste lockdown zetten veel Apeldoorners een beer voor hun raam en konden kinderen op pad om zoveel mogelijk van deze beren te zoeken. Leuke afleiding in coronatijd. Enige tijd daarna ontstond de Pietenjacht; hetzelfde idee, maar dan met Pieten. En nu lanceert Apeldoorn Marketing iets nieuws: de knuffelapenjacht. Dit in het kader van het feit dat op 12 juli Apenheul 50 jaar bestaat.

“Zo kunnen Apeldoornse kinderen tóch aapjes spotten, zelfs nu Apenheul nog gesloten is”, meldt Rianne van Strien van Apeldoorn Marketing. Ze roept alle Apeldoorners die nog ergens een apenknuffel hebben liggen op om mee te doen en een apenknuffel achter het raam te plaatsen. “Doe jij mee en plaats je vanaf deze week een aapje achter je raam? Daar maak je heel veel kinderen blij mee. Voor mensen die mee willen doen, maar geen apenknuffel hebben is er een speciale apenkleurplaat die je kan downloaden, inkleuren en ophangen.”

Winnen

Wie meedoet aan de knuffelapenjacht kan de locatie van zijn aapje per mail doorgeven aan redactie@apeldoornmarketing.nl, of via social media aan @inapeldoorn. Het doel is dat er zo snel mogelijk veel aapjes neergezet worden, zodat kinderen vanaf eind april op knuffelapenjacht kunnen in hun eigen buurt.

Kinderen die op knuffelapenjacht gaan en daar een post of story op Instagram over plaatsen met de #knuffelapenjacht en @inapeldoorn taggen, maken elke week kans op een Apenheul-prijs. Zoals vrijkaartjes, een apenbordspel, een mega XXL-apenkleurplaat en nog meer. Via het Instagram-account van @inapeldoorn is tevens een apenbingokaart te downloaden: daarmee wordt apenspotten nog leuker.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!