Nieuwsoverzicht Stad Komkommertijd
Komkommertijd
Donderdag 25 juli 2013
Door Redactie
Fris, stevig, knapperig en sappig. Het liefst niet te waterig en voorzien van een mooie groene schil. Niet te dik en niet te lang.
We hebben het hier over de perfecte komkommer. Wist je dat een Nederlander gemiddeld zes kilo komkommers per jaar eet? De groente wordt bij voorkeur in de zomer gegeten bij een temperatuur van 20 graden Celsius.
Hoe eet jij je komkommer het liefst? Puur? In het zuur? Met een uitje?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Meer lezen over stad
Redactie
De redactie bestaat uit een eindredacteur, hoofdredacteur, fotografen en een aantal verslaggevers. Zij gaan geregeld op pad om verhalen te maken over onderwerpen die spelen in Apeldoorn. Dit kan bijvoorbeeld een nieuw restaurant zijn, werkzaamheden aan een straat of dingen waar Apeldoorners graag hun verhaal over kwijt willen.
Berichten van Redactie
REACTIES