Help de bevolking van Oekraïne

Wie krijgt de Apeldoorn Trofee 2016?

Dinsdag 3 mei 2016

Door Redactie

Projecten, buurt -en vrijwilligers initiatieven en organisaties die met vrijwilligers werken, georganiseerd én ongeorganiseerd, lang- of kortdurend. Als maar duidelijk wordt uit de voordracht dat het vrijwilligersinitiatief ook daadwerkelijk helpt het verschil te maken in Apeldoorn.

Daarnaast moet de aard van het vrijwilligerswerk ook een positief effect in de gemeente Apeldoorn hebben, hetzij vernieuwend of al jaren zijn waarde onderscheidend te hebben bewezen. Let op! Het is niet mogelijk een individuele vrijwilliger voor te dragen.

Kortom: Maak je deel uit van, begeleid jij of ken jij een bijzonder Apeldoorns vrijwilligersinitiatief? En jij vindt dat dit de Apeldoorn Trofee 2016 of wellicht 1 van de andere prijzen verdient? Laat ons dat weten….
Aanmelden kan tot 15 september 2016

Tip: Om de jury te overtuigen, voorzie je jouw aanmelding van een enthousiast verhaal en noem je diverse redenen waarom nu juist deze groep van vrijwilligers en/of junior vrijwilliger plus organisatie de nominatie verdient.

De prijs
De winnaar ontvangt de Trofee en een geldprijs van € 1.000,-.

De Junior Apeldoorn Trofee*

Ook dit jaar is er weer een junior prijs. Heb jij binnen je club, vereniging, of (buurt)initiatief een enthousiaste junior of maatschappelijke stage-stagiair die een inspiratie en voorbeeld is voor andere jongeren is om vrijwilligerswerk te (gaan) doen? Meld hem/haar aan voor de Junior Apeldoorn Trofee! (leefttijd 13-18 jaar)

De prijs
De winnaar ontvangt de Junior Trofee en een cadeaubon van € 100,-. De organisatie waar de junior werkzaam is ontvangt € 250,-.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Apeldoorn Trofee. Opgeven hiervoor kan hier.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?