Koninklijke Wijnavond met een maatschappelijk randje

Dinsdag 25 juni 2024

Door Redactie

Op zaterdag 14 september 2024 is het tijd voor het jaarlijkse Wijnfestival Apeldoorn. Van 17:00 tot 21:00 uur wordt Paleis Het Loo omgetoverd tot een paradijs voor wijnliefhebbers. Dit exclusieve evenement belooft een avond vol wijnproeverijen en een viergangen ‘walking dinner’.

Goede doelen centraal

Dit jaar steunt de Rotary Club Apeldoorn drie lokale maatschappelijke instellingen: Stichting Da Capo, Stichting Sant’Egidio Apeldoorn en Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Deze organisaties zetten zich in voor minima, zwerfjongeren en migranten in Apeldoorn, door hen te voorzien van eerste levensbehoeften, educatie, activiteiten en hulp bij zelfstandig wonen.

Koninklijke beleving

Vanaf 17:00 uur worden bezoekers warm verwelkomd. Lokale wijnleveranciers presenteren een uitgebreide selectie wijnen en delen boeiende verhalen over hun herkomst en productie. Gedurende de avond zorgen diverse acts voor extra vermaak.

Culinaire verwennerij

Nieuw dit jaar zijn de 200 zitplaatsen, waardoor er voor iedere gast plaatst is. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer waarin men optimaal van het eten en gezelschap kan genieten.

Veiling

Om 20:00 uur start een wervelende veiling met aantrekkelijke kavels. De avond wordt feestelijk afgesloten om 21:00 uur.

Kaartverkoop is gestart

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Bezoek de website voor meer informatie en om tickets te kopen. We hopen op een uitverkocht evenement met maximale opbrengsten voor onze goede doelen.

Neem voor meer informatie een kijkje op deze pagina van de organisatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!