Korenstraat wordt Catwalk!

Donderdag 18 april 2013

Door Redactie

De ondernemers in de Apeldoornse Korenstraat zitten niet stil. Onlangs werd de winkeliersvereniging nieuw leven ingeblazen en op zaterdag 20 april organiseren de winkeliers in deze straat een modeshow. De bijna honderd meter lange catwalk? Dat is de Korenstraat zelf!

Er zal een stijlvolle, zwarte loper worden uitgerold, waarop vele modellen de nieuwste collecties zullen tonen. Uiteraard is er volop heren- en damesmode te zien, maar er worden ook allerlei accessoires getoond, zoals zonnebrillen, tassen en sieraden. Alles voor het komende seizoen!

De modeshow, genaamd Fashion@Korenstraat, zal worden geopend door de dansgroep Sta. Een dj zal voor de nodige beats op de achtergrond zorgen. Bovendien wordt op die dag Clavis Piano’s in de straat geopend. Ook zij zullen zorgen voor muzikale omlijsting.

Gedurende de dag zullen er bij de deelnemende winkeliers diverse aanbiedingen zijn en wordt er getrakteerd op lekkere hapjes en drankjes.

Met deze modeshow willen de winkeliers in de Korenstraat laten zien dat zij een gezellige winkelstraat zijn, waar regelmatig iets te beleven valt. In de Korenstraat zijn voornamelijk voor Apeldoorn specifieke winkels te vinden. De Korenstraat staat bekend om zijn modezaken, maar er zijn de laatste tijd steeds meer andere branches vertegenwoordigd. Zo zijn er onlangs onder andere een speelgoedwinkel, kapper en een winkel in woondecoraties gevestigd.

De modeshows zijn op zaterdag 20 april, om 11 uur, 13 uur en 15 uur en zijn gratis toegankelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!