Krant en tijdschrift met koffie en gebak in CODA Café

Donderdag 14 april 2011

Door CODA

In CODA Centrale Bibliotheek wordt verbouwd en verhuisd. De verbouwing in de entreeruimte is nodig om een nieuw inname- en uitleensysteem te realiseren. Kranten en tijdschriften zijn onlangs verhuisd naar CODA Café. Hier leest u in een gezellige atmosfeer uw krant of tijdschrift onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

CODA Café biedt maar liefst 26 papieren kranten en 270 tijdschriften aan. Met het geavanceerde programma PressDisplay kunnen nog eens ruim 1000 kranten uit meer dan 80 landen geraadpleegd worden. Ter kennismaking doet CODA Café een speciaal aanbod: koffie of thee van € 2,- voor € 1,- en koffie of thee met gebak van € 4,50 voor € 2,50. Voor cappuccino of koffie verkeerd betaalt u € 0.25 extra.

CODA Café gaat vanwege de wijzigingen ook open op zondag (13.00 – 17.00 uur), maandag (10.00 – 20.30 uur) en donderdag (10.00 – 20.30 uur). De openingstijden van CODA Café zijn daarmee conform de openingstijden van CODA Centrale Bibliotheek.

De vorderingen van de verbouwing zijn te volgen op www.coda-apeldoorn.nl/verbouwing, via Twitter, de CODA nieuwsbrief en de wekelijkse foto op de stofscherm tussen bouwplaats en bibliotheek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!