Kwaliteitskeurmerken voor café & tapas de Buren

Woensdag 22 april 2015

Door advertorial

Café & tapas de Buren, gevestigd aan het Leienplein, viert deze week het vierjarig bestaan. “Het waren succesvolle jaren”, aldus eigenaar Willem van Dam. “Wij gaan dan ook uitsluitend voor de allerhoogste kwaliteit.”

En dat nobele streven wordt beloond, want de Buren heeft al twee jaar het kwaliteitskeurmerk Heineken Star Serve, hetgeen betekent dat door Van Dam en zijn acht man sterke team het perfecte glas bier wordt getapt. “Daarnaast zijn we eind vorig jaar uitgeroepen tot Couverts Hotspot voor het jaar 2015. Onze klanten hebben café & tapas de Buren middels recensies beoordeeld met gemiddeld een 8,1. Daar zijn we uiteraard enorm blij mee en het is aan ons om dat hoge niveau te handhaven.”

Het etablissement zit in het weekeinde altijd vol, dus is het aan te raden van tevoren even te bellen, adviseert Van Dam. “We vinden het immers niet leuk om de klanten in de zaak ‘nee’ te verkopen.” Graag vestigt hij ook nog even de aandacht op het privé-café beneden in de zaak. “Daar kunnen we feestjes en bijeenkomsten tot honderd personen kwijt.” Tenslotte wijst Willem er nog even op dat bij de Buren geen tijdslimiet geldt: “Bij ons kunt u gewoon blijven zitten na het eten, we kijken u niet weg voor volgende klanten. Wij gaan voor sfeervol en gemoedelijk.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!