Help de bevolking van Oekraïne

Laan van de Leeuw tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer

Woensdag 11 mei 2016

Door Redactie

Opgelet als je in Zuidbroek woont of vaak door die wijk rijdt. Tussen half mei en eind juli is de Laan van de Leeuw in Zuidbroek wegens werkzaamheden tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. De straat wordt definitief ingericht en er wordt een overgang gemaakt, vergelijkbaar met de overgang tussen het bedrijvenpark en de woonwijk in de Laan van de Charleston. Tijdens de werkzaamheden worden drempels, fiets- en voetpaden aangelegd. Ook zijn er asfalteringswerkzaamheden.

De Laan van de Leeuw is tussen het bedrijvenpark Apeldoorn-Noord en de woonwijk Zuidbroek tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Gedurende de werkzaamheden worden omleidingsroutes aangegeven. Bedrijvenpark Apeldoorn Noord is tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar.

Ook in andere delen van Zuidbroek zijn werkzaamheden. Ten noorden van de Laan van de Leeuw en Korrelhoed wordt het park rondom de nieuwe school definitief ingericht met wadi’s, fietspaden, speeltoestellen en groen. Het Oranjetipje en de Korrelhoed krijgen een definitieve bestrating.
Bij de Distelvlinderlaan, Tangostraat en Rumbastraat worden trottoirs, inritten en verkeersdrempels aangelegd. Daarnaast staan er in Zuidbroek voor 2016 nog aanbrengen van verlichting, planten van bomen en inzaaien van gras op de planning.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?