Laatste Frits op Vrijdag voor de zomervakantie in thema BBQ

Donderdag 1 juni 2023

Door Redactie

Ondernemende zielen en levensgenieters omcirkelen vrijdag 9 juni met rood in hun agenda. Het belooft namelijk weer een onvergetelijke avond te worden tijdens de laatste editie van Frits op Vrijdag voor de zomervakantie. Frits Groeneveld, de joviale kroegbaas, steekt persoonlijk de kolen aan en trapt het BBQ-seizoen feestelijk af. Een ticket voor Frits op Vrijdag garandeert niet alleen een plek, maar ook een avond vol genot en live muziek. “Als je zuinig bent op je vingers, is het verstandig om thuis te blijven,” grapt Frits, “want die zul je erbij aflikken – dat beloof ik je!”.

Goede gesprekken, connecties en heerlijk happen

Al sinds de allereerste editie staat Frits op Vrijdag garant voor een vrijdagmiddagborrel die snel overloopt in de late avonduurtjes. Naast goede gesprekken, connecties met interessante Apeldoorners en zoveel plezier als je zelf kunt maken, zorgt Frits Groeneveld altijd voor een tafel die overvloeit van heerlijke happen. “Zeg je zomers genieten, dan zeg je BBQ,” aldus Frits. “Natuurlijk verklap ik nog niets over ‘t menu, maar bij ‘t beeld van gloeiende kolen kunnen mensen zich vast al een voorstelling maken welke kant het opgaat.”

Den Olifant in vuur en vlam

Zo zet Frits op Vrijdag op 9 juni het terras van Wijnbar & Tapperij den Olifant in vuur en vlam en de enige manier hoe je een plekje bemachtigt is door een ticket te reserveren. Mensen die liever in gezelschap genieten, kunnen via Frits ook een tafel reserveren voor vijf personen. Zij krijgen om de avond goed te beginnen bij binnenkomst een fles wijn en bubbels van het huis.

Tickets en meer

Tickets voor Frits op Vrijdag op 9 juni zijn te reserveren via Eventbrite en kosten 20 euro per stuk. Hiervoor krijg je een volle avond eten en live muziek, inclusief goed gezelschap van ondernemende Apeldoorners.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!