Het Laatste Tafeltje nu ook in Apeldoorn

Vrijdag 26 augustus 2016

Door Redactie

Het Laatste Tafeltje gaat live in Gelderland. Na een succesvolle start in andere delen van Nederland, kan ook Gelderland vanaf 24 augustus profiteren van alle voordelen die Het Laatste Tafeltje biedt. Dit unieke concept zorgt er nu al voor dat meer dan 400 restaurants hun laatste tafels gevuld krijgen en dat consumenten tegen aantrekkelijke prijzen uit eten kunnen gaan.

Zelfs de beste restaurants hebben zo nu en dan lege tafels. Via Het Laatste Tafeltje kunnen consumenten hier voordelig van profiteren! Dit horecaplatform serveert namelijk diverse last minute aanbiedingen, waarvan je als consument alleen op de dag zelf kunt genieten.

Deze unieke vorm van last minute aanbiedingen resulteert voor de consument in leuke deals, zoals stevige korting op een driegangenmenu, een wijnarrangement, kinderen gratis of een voordelige lunch. Tegelijkertijd zorgt het voor gezellige vulling bij restaurants wanneer dat nodig is, en sturing op de dag zelf als reserveringen uitblijven. Van de keuken wordt zo optimaal gebruik gemaakt.

Vanaf nu altijd voordelig last minute tafelen. Wat de reden ook is!

Heb je geen zin om te koken vanavond? Wil je eens op een voordelige manier kennismaken met wijn & spijs, of met een bijzonder gerecht? Wil je iemand verrassen, of ben je de afhaalmaaltijden gewoon zat? Welke reden je ook hebt, vanaf nu is er elke dag ruime keus in last minute aanbiedingen van restaurants bij jou in de buurt! Scoor snel jouw aanbieding op hetlaatstetafeltje.nl.

Apeldoornse deelnemers zijn o.a:

  • Heerlijk Lokaal
  • Vesuvio
  • Alexandros
  • Chillerz
  • Yume Suschi
  • Mangú
  • La Marche Bron van Smaak

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?