Lapeche terug in de Korenstraat

Dinsdag 9 mei 2017

Door David Levie

Met ingang van komende zaterdag (13 mei) keert damesmodezaak Lapeche terug in de Korenstraat. Na het faillissement van de vorige eigenaar heeft de nieuwe eigenaar de Apeldoornse vestiging onder de bestaande naam overgenomen. De winkel in Arnhem valt daarbuiten.

Ook de twee personeelsleden met Jackie Aellerinck als winkelmanager, zijn terug op het vertrouwde honk. ,,We zijn geweldig blij’’, laat Jackie weten. Op de vraag hoe het assortiment er straks uit zal zien geeft ze een duidelijk antwoord. ,,De stijl blijft gehandhaafd net als een aantal merken, maar er zijn ook nieuwe merken. We komen met de nieuwste zomercollectie uit Italië. Ook merken uit andere landen maken deel uit van wat we gaan brengen. Schoenen en accessoires horen daarbij.’’

De heropening van de winkel gaat zaterdag gepaard met een klein feestje. Klanten kunnen een hapje en een drankje tegemoet zien. In de Korenstraat hebben ondernemers unaniem positief gereageerd op de terugkomst van Lapeche, die afgelopen winter de deuren onverwacht sloot.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!