Lentekriebels bij Tegel en Sanitair Apeldoorn

Donderdag 28 mei 2015

Door advertorial

‘Een nieuwe lente een nieuw geluid’, zo luidt het gezegde. Heeft u ook last van lentekriebels en wilt u nu eindelijk wel eens die nieuwe badkamer realiseren? Voor uw badkamer of tegelvloer bent u bij Tegel en Sanitair Apeldoorn aan het juiste adres. Met meer dan zesentwintig jaar ervaring in de badkamer- en tegelbranche bent u verzekerd van een altijd passende oplossing voor uw woonsituatie en uw budget.

U kunt bij Tegel en Sanitair Apeldoorn terecht voor een badkamer, wand- en vloertegels, een tegelvloer met of zonder vloerverwarming, een toiletruimte en alle sanitaire producten zoals kranen, douchecabines, baden enzovoorts. Eigenaar Henk van Herwijnen van Tegel en Sanitair Apeldoorn denkt graag met zijn clientèle mee: “Wij kunnen ons goed voorstellen dat u wel wat ideeën heeft voor uw badkamer, maar nog geen exact idee hebt hoe verschillende producten, kleuren en stijlen het best met elkaar gecombineerd worden.

Wij kunnen u helpen met het ontwerpen van uw badkamer. Middels een plattegrond richten we uw badkamer in, zodat u zeker weet dat de producten, maar ook de aansluitingen van water en elektriciteit op de juiste plaats komen. Ook de montage kunnen we geheel voor u verzorgen. Er is jarenlange ervaring aanwezig om uw badkamer tot in de kleinste hoekjes perfect op te leveren. Kom eens langs om alle mogelijkheden te bespreken. De koffie wordt vers gezet.”

Tegel en Sanitair Apeldoorn, Sleutelbloemstraat 10-12 in Apeldoorn, telefoon 055-7600032, e-mail info@tnsapeldoorn.nl, website www.tnsapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!