Help de bevolking van Oekraïne

Lezingen over het (zelfgekozen) levenseinde

Maandag 4 mei 2015

Door Redactie

Op vrijdagmiddag 22 mei staat in WijkCentrum De Groene Hoven aan de Koninginnelaan 280 een indrukwekkende informatiemiddag gepland over de laatste levensfase, voorbereidingen op het overlijden alsmede over het (zelfgekozen) levenseinde.

Ruud Boersma van Uw Eigen Verhaal en Nicole van den Bos van [mooi] afscheid zullen de aanwezigen bijpraten over rituelen en symbolen rondom dood en overlijden. Aansluitend is het woord aan Carolien van Eerde van Stichting de Einder: ‘Elk mens heeft het recht om zijn leven op eigen manier invulling te geven en dus ook de duur ervan te bepalen. Het recht op leven betekent niet de plicht tot blijven leven’, vindt Stichting de Einder. Carolien van Eerde zal met de zaal van gedachten wisselen over dit thema.

Er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen en uw persoonlijke situatie aan haar voor te leggen. De lezingen beginnen om 13.30 uur. De zaal is open vanaf 13.15 uur.  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als u aanwezig wilt zijn, meld u dan alstublieft aan met een eenvoudig e-mailtje naar: lezing22mei@palliaterm.nl. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en vol is vol.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?