Liefdesmars heeft nu ook een eindpunt

Woensdag 8 mei 2019

Door Marieke Nuijten

Nog maar een paar weken en dan is het zover: de Liefdesmars. We schreven er al meerdere keren over. Veel mensen en initiatieven hebben zich inmiddels aangesloten. Toch ontbrak er nog wat: een eindpunt. Maar die is er nu ook.

Nadat het startpunt van de Liefdesmars, het Marktplein, de organisatie tijdens een radio-interview in de schoot werd geworpen, bleef het eindpunt een zoektocht. Wens was het eindpunt in de omgeving van de Vlijtseweg te droppen. Een strategisch punt, gezien de route van de Liefdesmars loopt door een aantal parken in het centrum van Apeldoorn.

Na vele oproepen in de media, telefoontjes en e-mailverkeer naar diverse locatie in omgeving van de Vlijtseweg is er nu dan toch groen licht. Handbalclub Achilles Apeldoorn liet de organisatie weten dat zij hun sportvelden, clubhuis en sanitair ruimte graag ter beschikking stellen op zondag 26 mei. Een geschiktere locatie had de Liefdesmars zich niet kunnen wensen nu zij alle faciliteiten onder 1 dak hebben. Doordat de sportvelden diverse ondergronden hebben en zeeën hebben aan vierkante meters, biedt dit de organisatie kans om op dit eindpunt een grote diversiteit aan activiteiten te ontplooien.

Zelf meelopen op 26 mei óf wil je een bijdrage leveren tijdens, voor of na afloop van de Liefdesmars?
De organisatie ziet berichtjes graag verschijnen via liefdesmars@gmail.com. Aanmelden voor deelname aan de Liefdesmars kan het makkelijkst via de Facebook eventpagina liefdesmars2019.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!