Life Goals Apeldoorn zoekt (online) communicatie kanjers

Woensdag 2 december 2020

Door Apeldoorn Pakt aan

Aan sportfaciliteiten in het algemeen is geen gebrek. Voor sportfaciliteiten met aandacht voor aangepast sporten ligt dit helaas heel anders. De doelgroep met complexe problematiek (zoals geestelijke en/of lichamelijke gezondheid, huisvesting, middelengebruik, schulden en sociaal isolement) blijft onderbelicht. En juist sporten kan voor veel van deze mensen een belangrijke uitlaatklep zijn, een moment dat je niet aan je sores hoeft te denken en/of echt aan je fysieke herstel te werken. En daarvoor zoekt Life Goals Apeldoorn (online) communicatie kanjers.

Life Goals Apeldoorn streeft ernaar om voor deze doelgroep een gepast sport- en beweegprogramma te creëren. In samenwerking met verschillende sport- en gezondheidsorganisaties worden maatschappelijke sport- en beweegprojecten gecreëerd om op die manier ook het kwetsbare deel van de bevolking toegang te bieden tot sport en bewegen in een veilig en sociaal klimaat.

Wat ga je doen?

Je bent medeverantwoordelijk  voor de (online) communicatie van Life Goals Apeldoorn en hebt contact met je vrijwillige collega(‘s) die zich inzetten voor de communicatie, de initiatiefnemers van Life Goals Apeldoorn en Maatschappelijke Sportcoaches.

Je vind het leuk en hebt het in de vingers om via (online) communicatie een beweging op gang te krijgen, onder meer door het regelmatig plaatsen van berichten, te reageren op berichten en contact met pers. Ze hopen je gaandeweg steeds enthousiaster te maken van het project omdat ze naar eigen zeggen hele gave dingen gaan doen. Vanzelfsprekend kun je altijd terecht bij de initiatiefnemers voor afstemming. Het werk kan je grotendeels thuis doen, maar kom vooral ook regelmatig bij de activiteiten. Life Goals Apeldoorn werkt samen met Life Goals Nederland. Zij ondersteunen ook bij de communicatie.

Tijdsbesteding: Gemiddeld 3 uur per week.

Voor meer informatie/aanmelding kan je contact opnemen met: Tjeerd Lemstra, T.lemstra@stimenz.nl

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!