Loop mee met het Grootste Hardloopevenement, zondag 5 februari 2017 in Apeldoorn

Donderdag 20 oktober 2016

Door Redactie

Wij starten een speedcursus hardlopen voor de “Acht van Apeldoorn” tijdens de Midwinter Marathon op zondag 5 februari 2017 i.s.m. Isokin en Runnersworld Apeldoorn, alsmede de Midwinter Marathon.

Helaas zal er dit jaar geen team vanuit de Stentor zijn. Maar de mogelijkheid om te starten voor de “Acht van Apeldoorn”bij onze vereniging AV ’34 blijft bestaan. U gaat kiezen om lekker te gaan hardlopen, op de baan of te bewegen in de vrije natuur van het Orderbos.

Vanaf dinsdag 1 november (of donderdag 3 november ). (Aanvang 19.30 uur) starten wij weer met deze nieuwe loopgroep “Acht van Apeldoorn”.

U krijgt 2x in de week een hardloop training aangeboden door enthousiaste en ervaren trainers van onze vereniging. Ook eventueel op  zaterdagmorgen (Aanvang 09.00 uur)

In de gezamenlijke training wordt uitgebreid aandacht besteed aan loopscholing, rekoefeningen, looptechniek en conditietraining. Daarna volgt de kerntraining. We eindigen met een cooling down.

Iedereen kan meedoen.

De cursus wordt afgesloten met een testloop op zondag 22 januari 2017 en dat is 2 weken voor de “Acht van Apeldoorn”. Het einddoel voor deze periode. Ook zullen we nog een 2 tal kleine prestatielopen in de buurt uitzoeken om alvast wat te wennen aan een hardloopevenement.

Voor alle info over AV’34, de locatie, enz. zie de site van www.AV34.nl

Alle info over de midwinter marathon van Apeldoorn www.midwintermarathon.nl

En verder bij beek0290@wxs.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!