Lotte, Yvana en Valerie van Tim Koldenhof Producties schitteren binnenkort in ‘de Eindmusical’

Maandag 12 maart 2018

Door Redactie

Vanaf 7 april zijn de Apeldoornse Lotte, Valerie en Yvana te zien in de nieuwe AVROTROS tv-serie ‘de Eindmusical’. De leerlingen van Tim Koldenhof Producties werden tijdens een casting op de Apeldoornse theaterschool uitgekozen om mee te doen. De nieuwe serie ‘de Eindmusical’ gaat over groep leerlingen uit groep 8 die samen richting hun eindmusical werken. Joji Na van Tim Koldenhof Producties: ,,Natuurlijk zijn we trots! Onwijs gaaf voor deze meiden dat ze zo’n ervaring mogen opdoen in een nationale televisieserie.”

Nieuwe jeugd-dramaserie ‘de Eindmusical’

De Eindmusical is een achtdelige scripted-reality serie over een groep 8. Onder begeleiding van een professioneel team bestaande uit Maurice Wijnen (musical expert) en Carline Brouwer (regisseur van o.a. The Bodyguard) studeert de klas in een vakantiehuis hun eindmusical in. De klas leert elkaar nóg beter kennen en thema’s als verliefdheid, pesten, heimwee en het naderende afscheid van groep 8 komen aan bod. Uiteindelijk is het moment daar: de grote opvoering van hun musical met daarin bekende hits van het Junior Songfestival. Een spannend, emotioneel maar vooral swingend afscheid van acht jaar basisschool.

Tim Koldenhof Producties

Tim Koldenhof Producties bestaat uit een theaterschool, het productiehuis en een evenementenorganisatie. Op de theaterschool wordt er dagelijks een breed lesaanbod gegeven in theater, film, zang, dans en musical. Zowel op recreatief als op professioneel niveau. Daarnaast biedt Tim Koldenhof Producties de vooropleidingen Dans/Zang en Theater/Zang aan. Regelmatig vinden er castings plaats voor diverse theater- en tv producties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!